Panajotis & Jolanda (Kefalonia 2010)

We hadden het er al vaak over dat als we zouden gaan trouwen dat we dat dan in het buitenland wilden doen.

Nadat Panajotis zijn aanzoek in Griekenland had gedaan waren we er helemaal uit. We wilden in Griekenland trouwen. We hadden zelfs al een eiland in onze gedachten namelijk Kefalonia, hier komen dan ook de voorouders van Panajotis vandaan. We besloten onze familie te vertellen wat onze droom was en gelijk was iedereen heel erg enthausiast.

Maar hoe doe je dat ‘’trouwen in Griekenland’’ Al gauw kwamen we op de site van de Griekse bruiloft terecht en dat sprak ons meteen aan. We hebben toen gauw een afspraak met Brigitte gemaakt. Na deze afspraak waren we geheel verkocht.

Aangezien Kefalonia erg mooie stranden kent, was het onze droom om op èèn van de stranden van Kefalonia te trouwen. Om dit voor elkaar te krijgen moet je een welwillend ambtenaar in de juiste gemeente vinden. Brigitte heeft uiteindelijk onze droomceremonie op Petani beach voor elkaar gekregen. De trouwceremonie vondt plaats aan een klein tafeltje op de kiezelstenen van Petani met de zee op de achtergrond. Na de trouwceremonie zijn we langs de kust (met een tussenstop bij een klooster) naar het restaurant gereden. Het restaurant was gelegen aan een klein strandje en bestond uit een rieten dak met de stoelen en tafels in het zand. Om de avond compleet te maken hadden we een mandolienspeler en een gistarist ingehuurd om het muziek van onze avond te verzorgen.

Wij zullen Brigitte voor altijd dankbaar zijn voor het verzorgen van ons droomhuwelijk. Brigitte heeft onze trouwdag echt tot een onvergetelijke dag gemaakt.

Panajotis en Jolanda Toumazatos

Panajotis en Jolanda (Kefalonia 2010)