Marc & Shelley (Lefkas 2010)

We varen onze toekomst tegemoet…

Een grote bruiloft in Nederland waar je als bruidspaar wordt geleefd was geen optie voor ons. Wij wilden graag trouwen, maar op onze voorwaarden. Wij vonden het belangrijk om een ceremonie in de buitenlucht te hebben, een gezellige losse sfeer en een unieke locatie met alleen onze dierbaren erbij. En Griekenland voldeed voor ons aan die voorwaarden!

We hebben meerdere weddingplanners benaderd over Griekenland. Stuk voor stuk boden ze ons een bruiloft aan in de vorm van een pakket. Dit betekent dat je bruiloft niet uniek is. Totdat we 'de Griekse Bruiloft' ontdekten. Met Brigitte hadden we een ontzettend leuk gesprek. Het klikte meteen en zij begreep waar we naar op zoek waren. Zij gaf ons het advies om op het eiland Lefkas te gaan trouwen.

Aangezien we Lefkas nog nooit hadden bezocht, hebben we voorafgaand aan onze bruiloft eerst een korte vakantie daar gehouden. We waren zo enthousiast over het eiland met al haar flora en blauwe wateren, dat we snel verkocht waren. We hadden zelfs al een aantal locaties uitgezocht voor onze grote dag!

Wij zijn zelf nogal planmatig ingesteld en willen alles graag geregeld hebben. Brigitte had ons er al meerdere keren op gewezen dat je in Griekenland nu eenmaal niet ver van tevoren afspraken kunt maken. Zo bleek ook toen we erachter kwamen dat de locaties die we tijdens onze vakantie hadden uitgezocht niet meer beschikbaar waren voor onze bruiloft. Dus toen we met 20 man richting Lefkas vertrokken en er nog maar weinig echt definitief was, kregen wij het wel een beetje op onze heupen!

Gelukkig is Brigitte een ervaren weddingplanner met een uitstekende griekse tongval. Eenmaal ter plaatse heeft zij onze bruiloft binnen 3 dagen tot in de puntjes georganiseerd. Van de locatie van de ceremonie tot aan de decoraties voor het restaurant, ze heeft ons overal bij betrokken en mee naar toe genomen. Maar Brigitte durft ook zelfstandig keuzes te maken en dat is belangrijk als je maar een paar dagen hebt om alles te verwezenlijken.

Onze dag begon met een stressvolle ochtend in het hotel, waar we ons allen moesten aankleden en optutten. We zijn getrouwd op een grote zeilboot net uit de haven van Nidri. Vervolgens hebben we een heerlijke boottocht gemaakt met champagne en taart. Een korte stop op het eiland Meganisi leverde prachtige foto’s op. Na een rustige terugreis met wat hapjes en drankjes, meerden we aan bij het restaurant dat uitkijkt over het water. Nadat de dolfijnen ons een smakelijk eten hadden toe gewenst, hebben we daar een heerlijk diner en een fantastische feestavond gevierd tot in de late uurtjes.

Achteraf zijn we blij dat er in het voortraject het één en ander is misgelopen. Brigitte heeft ons een unieke dag gegeven, die zowel wij als onze gasten ons leven lang nooit meer zullen vergeten!

Brigitte namens onze hele groep, bedankt voor alles!

Liefs, Marc en Shelley de Keizer

Marc en Shelley (Lefkas 2010)