Fokke & Margreet (Corfu 2013)

Wij hebben een onvergetelijke mooie trouwdag gehad op Corfu. Mijn partner had mij ten huwelijk gevraagd op de Tafelberg in Kaapstad en bij terugkomst in Nederland gingen we brainstormen hoe we onze trouwdag wilden gaan invullen. Voor mij stond het echter vast dat ik niet in Nederland wilde trouwen, maar op een mooie lokatie in het buitenland met een onbewolkte blauwe lucht en zon!

Het toeval wilde dat onze oudste zoon ook te kennen had gegeven dit jaar mee te willen naar Corfu en toen waren we er snel uit. We hadden reeds een vakantie geboekt naar Corfu met onze kinderen en via internet stuitten we op de web site van Brigitte:De Griekse Bruiloft.

Het eerste kontakt met Brigitte was gelegd en we hadden een afspraak gemaakt in Leidschendam. We werden zeer hartelijk ontvangen en we hadden al snel besloten om onze bruiloft door Brigitte te laten regelen. Alle wensen zijn mogelijk en we waren ook wel blij dat we de hele papierwinkel aan haar konden overlaten! 
Enkele dagen voor onze trouwdag arriveerden wij op Corfu en maakten voor het eerst persoonlijk kennis met Lisanne, de lokale wedding planner en fotografe waar Brigitte mee samen werkt. Wij hadden al regelmatig email verkeer gehad over onze wensen. Zij heeft een Nederlandse moeder en een Griekse vader, dus beheerst de beide talen uitstekend. Zij had alles al prima voor elkaar, de ondertrouw, de lokatie, de kapster, de bruidstaart, echt alles wat bij een bruiloft komt kijken was prima geregeld. De trouwdag zelf was een sprookje, voor ons en zeker voor de kinderen, het klopte echt helemaal. De ceremonie vond plaats in het stadhuis van Corfu in de kamer van de burgemeester met een hele lieve ambtenaar van de burgelijke stand. De hele dag was Lisanne bij ons om ons overal naar toe te brengen en het boottochtje naar het eilandje waar het diner plaats vond was ook precies wat wij wilden. Zij heeft ook een mooie trouwreportage gemaakt met honderden foto,s.

Wij kijken terug op een geweldige, romantische trouwdag op Corfu op 1 augustus 2013. Bij terugkomst in Nederland had iedereen onze trouwkaart ontvangen, dat wij waren getrouwd en hebben zes weken later deze dag nog gevierd met familie en vrienden.

Dank je wel Brigitte en Lisanne.
Liefs Fokke & Margreet

Fokke en Margreet (Corfu 2013)