Constantijn & Wendy (Lefkas 2013)


Constantijn & Wendy - 3 juni 2013 - Lefkas

Op 3 juni 2013 zijn wij getrouwd op het prachtige eiland Lefkas. Het was geweldig en nog zoveel mooier dan we ooit hadden kunnen dromen. Brigitte van Rijn, onze wedding planner van De Griekse Bruiloft, heeft er alles aan gedaan om er voor ons een onvergetelijke en onbezorgde dag van te maken.

We wilden graag in het buitenland trouwen: in de zon, aan het strand en samen met de mensen die veel voor ons betekenen. We kozen voor Griekenland, niet alleen vanwege de Griekse achtergrond van Constantijn, maar ook omdat we het allebei een geweldig land vinden waar we prachtige herinneringen aan hebben.
Via het internet kwamen we bij Brigitte terecht. In een eerste gesprek werd ons meteen al duidelijk dat Brigitte veel ervaring heeft in het regelen en organiseren van bruiloften voor Nederlandse stellen in Griekenland. Ze houdt echt van het land en kent de taal en de cultuur goed. We vertelden dat we graag wilden trouwen op een mooi, groen eiland met mooie stranden, maar dat ook goed te bereiken was. Brigitte adviseerde ons het eiland Lefkas en nadat we ons wat beter over dit eiland hadden geïnformeerd, waren we meteen verkocht: Lefkas it will be!
Hoewel Brigitte in de voorbereidende fase naar de grote dag toe al veel voor ons heeft gedaan, was haar organisatie- en regeltalent vlak voor en tijdens onze bruiloft helemaal van onschatbare waarde.
Sommige zaken kun je nu eenmaal niet (makkelijk) vanuit Nederland regelen, dus moest de dagen voor de bruiloft best nog wat gebeuren. Maar Brigitte had daar veel ervaring mee en wist ons te verzekeren dat het allemaal goed zou komen. Op de dag dat we op Lefkas aankwamen, nam Brigitte ons mee naar het gemeentehuis en gingen we in ondertrouw. Ook nam ze ons mee naar de lokale bakker om een bruidstaart uit te zoeken en naar de bloemist om bloemen voor Wendy's haar en voor de decoratie van de trouwlocatie uit te zoeken. Op de tweede dag ging ze met ons mee naar de MS Cristina, een prachtig schip die we voor onze trouwdag hadden gehuurd, om nog even de laatste puntjes op de i te zetten.
Tijdens onze huwelijksdag was Brigitte de meest geweldige wedding planner die je je maar wensen kan. Tijdens de ceremonie vertaalde ze wat de loco-burgemeester van Lefkas ons vertelde (handig, zodat je weet waar je 'ne' tegen zegt...) en ze zorgde dat de gehele dag vlekkeloos verliep. Ze had alles perfect geregeld en we hebben zelf geen enkel moment op de klok hoeven kijken of iets hoeven regelen.

Wij - en ook al onze gasten - hebben daardoor 100% kunnen genieten van de dag en van elkaar.
Brigitte, dank je wel voor alles. Het was onvergetelijk!

Constantijn & Wendy

(foto's: http://www.2rings.nl/2013/bruidsfotografie-lefkas-wendy-constantijn/)

Constantijn en Wendy (Lefkas 2013)