Berend & Joyce (Corfu 2010)

Corfu
17 September 2010
Berend ´┐Żen Joyce

Hoi lieve gasten van de site van de Griekse bruiloft

Wij willen graag een stukje schrijven over onze trouwdag op het prachtige en gastvrije Corfu.
Wij waren net zoals jullie heel benieuwd of je kunt trouwen in het buitenland? zon, zee strand? waar de mensen nog enthousiast en gastvrij zijn??..
Is dat mogelijk???... het antwoord??.... JA!!!!

Wij zijn dit jaar op 17 september 2010 getrouwd op het prachtige Corfu.
En het is werkelijk waar... een dag geworden om nooit meer te vergeten..zo mooi!!!

Wij hebben eerst een afspraak gemaakt bij Brigitte van Rijn thuis, en dat is een heerlijk en open gesprek geworden.
In dat gesprek kun je al je verwachtingen en je wensen al kenbaar maken aan Brigitte en zij legt uit wat ze voor jullie gaat betekenen en wat jezelf nog moet regelen hier in Nederland.

En dan is het eigenlijk gewoon wachten.. alles wordt dan voor je geregeld..je kunt je rustig gaan voorbereiden op de grote dag en op een geweldige vakantie..
Niks geen zorgen....

Wij verbleven op Pelekas, Corfu. En het personeel daar van Pelekas beach hotel was werkelijk waar fantastisch!! Een prachtige kamer met zeezicht, champagne en fruit en er lagen allemaal bloemetjes op het bed (geplukt door de lieve schoonmaaksters van het hotel).

Op de grote dag zelf stond zelfs het personeel ons op te wachten bij de entree van het hotel met veel gejuich en met rijst en was onze lease auto versierd met bloemen!!!!...

De gehele rit naar het gemeentehuis toe werden we door claxonerende auto's begroet en bij het gemeentehuis werden we opgewacht door enthousiaste secretaresses van Kokkini/Pelekas.
We zijn in het echt verbonden in een piepklein gemeentehuis door de burgemeester en natuurlijk was de trouwceremonie in het Grieks..dus was ons antwoord naar elkaar toe ook in het Grieks
Neh!!

Na de ceremonie zijn we in "colonne" naar Pelekas beach terug gereden en daar hebben we bij een restaurantje nog wat gegeten en gedronken. De burgemeester en zijn secretaresse die ons met zoveel toewijding en inzet aan onze documenten had gewerkt gingen gezellig mee!!!

Na de hartelijke felicitaties en zoenen zijn we als pas getrouwd stel het dorp Pelekas ingegaan voor onze bruidsreportage.

Ook hier werden we spontaan verrast door de dorpelingen die met open armen uit hun witte huisjes kwamen en ons kwamen begroeten en feliciteren..Zo lief!!!!

Het was helemaal onze dag.. We zijn zo vertroeteld!!

Het was allemaal zo mooi!! Zoveel zoenen, zoveel gelukswensen aan Brigitte van Rijn, aan Anne Chandrinou-Spijker en aan onze Griekse/Nederlandse fotografe Lisanne Moraiti ..
Bedankt..Het was werkelijk waar geweldig..

Corfu ...efcharisto ja ola !! perasame polie kala!!!

We hopen de lezers van de Griekse bruiloft ervan overtuigd te hebben dat je een fantastische trouwdag kunt beleven op het mooie Corfu en wij wensen jullie ook zo'n geweldige dag toe..


Veel liefs van...
Berend en Joyce

Berend en Joyce (Corfu 2010)