Berend & Bianca (Kefalonia 2013)

Relaxt, ontspannen, intiem, romantisch, gezelligheid, geen gedoe en vooral… ergens waar de zon schijnt! Met alleen onze kids en een klein groepje naaste familie erbij. Zo zagen wij ons huwelijk voor ons en dat is dankzij Brigitte werkelijkheid geworden!


Waarom voor Brigitte als weddingplanner kiezen?

Vanaf de eerste ontmoeting voelden we ons op ons gemak bij haar, en Brigitte voelde precies aan wanneer ze nodig was ter plaatse;Ze is een professional in haar werk, maar voert het uit met een warm hart en veel gevoel.Ze heeft veel contacten in Griekenland, op Kefalonia ‘ons eiland’ kende ze ook de juiste personen om onze dag perfect te regelen;Ze regelt alles, ook al het papierwerk!


Onze dag in het kort:

We hadden zelf een dagindeling op papier gezet, hoe wij onze dag voor ons zagen en daar is Brigitte mee aan de slag gegaan. Brigitte had ontzettend leuke en goede fotografen geregeld, een echtpaar uit Lefkas, ze hebben de hele dag vastgelegd.

’s Ochtends foto’s maken op de prachtigste locaties en handtekeningen zetten op het gemeentehuis (expres niks bijzonders van gemaakt, dat gingen we ’s avonds met de familie erbij doen).

’s Middags heerlijk gerelaxed bij het zwembad en de zee, en pas eind van de middag met de familie richting onze droomlocatie voor de ceremonie.

Een romantisch klein strandje met een eettentje op het strand met het lekkerste eten van het eiland waar je eet met je voetjes in het zand, superromantisch!

Alles was tot in de puntjes geregeld, van de bloemen tot de versierde stoelen voor de familie… overal was aan gedacht. Ook hadden we twee hele vrolijke, echt Griekse musici die het plaatje helemaal compleet maakten, in één woord geweldig!

We hebben elkaar heel romantisch op een rotsplateau met ondergaande zon en de zee om ons heen het ja-woord gegeven met onze kinderen en naaste familie erbij. Een afgevaardigde van de gemeente Lixouri deed de ceremonie in het Grieks en Brigitte vertaalde dit prachtig. Daarna met z’n allen geproost met bubbels!

Vervolgens ontzettend lekker en gezellig gegeten tot laat in de avond. Wat een feest zo’n Grieks huwelijksdiner aan een lange tafel vol eten en als toetje een heerlijke bruidstaart. Niks formeels, geen handjes schudden, gewoon heerlijk eten en een hoop gezelligheid. We zijn tijdens het diner ook nog verrast met een zelfgemaakt lied door de familie, was hilarisch!

Na het feestelijke diner dat tot laat in de avond duurde, zijn we nog met z’n allen (op de kleintjes en één oma na) naar het gezellige centrum van Lixouri geweest, naar een danscafé, waar voor ons al statafels gereserveerd waren. Super veel lol gehad tot in de late uurtjes, zelfs nog met de Grieken gedanst op Hollandse feestmuziek! In onze bruidskleding ook nog door het centrum gelopen, waar we spontaan door alle Grieken werden gefeliciteerd.


Twee dagen later hebben we met de familie nog een eilandtour gedaan en de bekendste en mooiste plekken van het eiland bezocht. Brigitte ging gezellig mee als ‘reisleidster’. Ze kon ons veel leuke weetjes vertellen en maakte dat de dag zeer geslaagd was.


Mede dankzij Brigitte, die precies aanvoelde wat we wilden en wanneer ze nodig was, zijn deze 2 weken onvergetelijk geworden. Niet alleen voor ons, maar ook voor de familie. We hebben enorm genoten van begin tot eind.

Brigitte, nogmaals ontzettend bedankt voor alles! Niet alleen voor het regelen (en dat was veel ) en aanwezig zijn op onze huwelijksdag, maar ook als ‘reisleidster’ van de eilandtour hebben wij en de familie de mooiste herinneringen.


Berend en Bianca

Berend en Bianca (Kefalonia 2013)