Aris & Desiree (Chios 2008)

We hebben altijd tegen elkaar gezegd dat als we zouden gaan trouwen dat we dit niet in Nederland wilde doen. Dus toen wij besloten hadden om te gaan trouwen gingen we op zoek naar een geschikte lokatie in het buitenland.

Na veel zoeken op het internet kwamen we uit bij de Griekse Bruiloft. Wat we daar lazen sprak ons zeer aan. Bij andere organisaties die bruiloften in het buitenland organiseren is het allemaal een standaard pakket en is er weinig ruimte voor eigen inbreng. Bij de Griekse Bruiloft is eigenlijk alles bespreekbaar zodat het toch een hele persoonlijke bruiloft wordt.

Na een zeer gezellig en open gesprek bij Brigitte hadden wij er allebei een goed gevoel over om de bruiloft door Brigitte te laten regelen. Tijdens dit gesprek konden wij onze wensen kenbaar maken. Daar we in oktober wilde trouwen dachten wij dat we dan uitzouden komen op Rhodos, maar doordat Brigitte op zoveel eilanden is geweest kwamen we tijdens het gesprek met haar tot de conclusie dat Chios toch meer een eiland voor ons is en dat Chios het perfekte eiland voor ons zou zijn om te trouwen…..het weer is daar dan ook nog prima.

Nadat wij alle documenten hadden aangeleverd heeft Brigitte ervoor gezorgd dat alle officiële documenten die nodig zijn om in Griekenland te trouwen aanwezig waren. En in samenwerking met Jacqueline van Prinos Reizen heeft ze een fantastisch hotel gevonden, aan het strand waar wij en onze beider ouders zouden verblijven.

Toen we eenmaal waren aangekomen op Chios hadden we nog een paar dagen om de laatste dingen samen met Brigitte te regelen, zoals taart bestellen, kapper regelen, bloemen uitzoeken enz. Doordat Brigitte aardig de weg weet en de taal heel goed beheerst was dit super snel geregeld. Ook wist zij een heel mooi plekje waar wij de taart konden aansnijden nadat we getrouwd waren…dit lag echt in een prachtige baai.

We hoefden daar niet lang over na te denken en de lokatie voor koffie en taart was ook geregeld. Ook hadden we bij Brigitte aangegeven dat we graag met onze gasten in de middag een boottocht wilde maken. Tot op het laatste moment is het spannend gebleven of dit wel door kon gaan. De schipper was namelijk al klaar voor het seizoen en had zijn boot eigenlijk al helemaal winterklaar gemaakt. Door de inzet Brigitte en Jacqueline is het toch nog gelukt!!!!!!!!!!!

Op 12 oktober 2007 zijn we getrouwd op het balkon van het stadhuis van Vrondatos. Het was een perfekte dag, strak blauwe lucht, zon en uitzicht over de zee…. Een mooiere manier konden wij ons niet wensen om elkaar eeuwige trouw te beloven.
 De rest van de dag is super verlopen en we hebben met volle teugen genoten van onze trouwdag. Dankzij de inzet van Brigitte hebben we een bruiloft gehad die heel speciaal voor ons was en waar we nog elke dag met hele warme gevoelens aan terugdenken.

Brigitte, nogmaals bedankt voor je betrokkenheid, inzet en je spontaniteit!!!!!!!! Dankzij jou is het een fantastische dag geworden, precies zoals wij het voor ogen hadden.

Aris en Desiree Hardeman

Aris & Desiree (Chios 2008)